Potpisan Kolektivni ugovor za radnike JVP Karlovac

05.05.2022

Na spomendan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca svake godine karlovačke profesionalne vatrogasce posjeti Gradonačelnik Grada Karlovca i čestita im njihov dan, a ove je godine simbolično organizirano i potpisivanje Kolektivnog ugovora za radnike Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca. 

Novim Kolektivnim ugovorom radnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca povećan je dodatak za posebne uvjete rada i uvedena naknada za topli obrok. Gradonačelnik Grada Karlovca je prilikom potpisivanja kolektivnog ugovora posebno naglasio kako ne smatra da su karlovačkim vatrogascima povećana njihova prava već kako su samo dobili ono što im uistinu i pripada. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim sudionicima u kolektivnom pregovaranju.

Gradonačelnik je prigodno čestititao zapovjedniku vatrogasne postrojbe Miroslavu Rade na novom mandatu koji je počeo od 1. svibnja i iskazao posebno zadovoljstvo zbog novog mandata obzirom na prethodnu dugogodišnju uspješnu suradnju.

Zapovjedniku vatrogasne postrojbe ovom prigodom je gospodin Mladen Kuka ispred Družbe "Braće hrvatskog zmaja" dodijelio zahvalnicu za nesebičnu pomoć i podršku Družbi u njezinu radu što je samo jedan od dokaza kako su karlovački profesionani vatrogasci aktivni sudionici cjelokupnog društvenog razvoja zajednice.

Fotogalerija